Πάτρα: 7χρονος “σκηνοθέτησε” και βιντεοσκόπησε ξυλοδαρμό 8χρονου για το TikTok

Related posts

Απίστευτο περιστατικό “σκηνοθεσίας κακοποίησης” μεταξύ ανηλίκων συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 13/04, στην περιοχή Ζαρουχλεΐκων, στην Πάτρα, όταν ένας 7χρονος ξυλοκόπησε 8χρονο και έπειτα ανήρτησε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο TikTok.

Ο 7χρονος ξεκίνησε να χτυπά τον 8χρονο «για λόγους προβολής στα κοινωνικά δίκτυα», και είχε δώσει το κινητό σε έναν άλλον από την παρέα, προκειμένου να βιντεοσκοπήσει το ξύλο  . Έπειτα, ανήρτησε το σοκαριστικό βίντεο στο TikTok.

Ο 8χρονος ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχαν άλλοι δύο στην παρέα. Ο θείος του δήλωσε στη συνέχεια ότι το παιδί «είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι»

Ο μικρός πήγε σπίτι του κλαμένος, περιέγραψε στη μητέρα του ό,τι συνέβη και εκείνη είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της στο TikTok.

Η μητέρα  έσπευσε για να ενημερώσει τον πατέρα του ανήλικου θύτη, που είναι μαθητής της δευτέρας δημοτικού.

Ο νεαρός πατέρας σοκαρίστηκε επισης,  ζήτησε συγγνώμη, όμως η μητέρα του 8χρονου θύματος δεν τη δέχτηκε. Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι. Ωστόσο, τιμώρησε τον γιο του.

Next Post

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 365

Μ.Ε.Θ.Ε.