Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα Καμίνια ο Γιάννης Μώραλης για τον πρώτο απολογισμό (video)

0 σχόλια ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τους κατοίκους της Δ΄Δημοτικής Κοινότητας στο πάρκο Γεννηματά στα Καμίνια συνάντησε χθες ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  ξεκινώντας τις ανοιχτές συζητήσεις με τους Πειραιώτες για τον απολογισμό της 2ης θητείας του «Πειραιά Νικητή» στην πόλη ως διοικούσα αρχή.

Μαζί του και ο πρόεδρος της Δ” Δημοτικής Κοινότητας Τάσος Πούλος, παρουσία όλης της ομάδας Μώραλη (αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι και υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι), οι οποίοι, όποτε χρειάζονταν έδιναν απαντήσεις στα ερωτήματα και τις ανησυχίες που εξέφρασαν κάποιοι από τους δεκάδες δημότες που συμμετείχαν στην συνάντηση, η οποία εξελίχθηκε σε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση.

Αμέσως μετά την κουβέντα με τους δημότες, ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε στο Κανάλι Ένα 90,4: «Έγινε ένας διάλογος με τους δημότες, είναι χρήσιμο να βρίσκεσαι στις γειτονιές να συζητάς με τον κόσμο. Κάναμε τον απολογισμό μας, τους εξήγησα ότι παρά τα λάθη μας, τις καθυστερήσεις και τις παραλείψεις μας, η δουλειά που έχει γίνει έχει ένα θετικό πρόσημο. Είδα ότι ο κόσμος σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος, βεβαίως κάποιοι έθεσαν ορισμένα ζητήματα και έτσι πρέπει, ζητήματα καθημερινότητας και μεγαλύτερα, όπως της εκπαίδευσης, των σχολείων, των ζώων συντροφιάς, των πεζοδρομίων, των ασφαλτικών, θέματα τα οποία ξέρω ότι θέλουμε κι άλλη δουλειά. Εδώ είμαστε, ήταν όλη η ομάδα εδώ, οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα απολογισμού και συνεχίζουμε στις υπόλοιπες κοινότητες μέσα στο επόμενο 10ημερο, ώστε να κλείσουμε τους απολογισμούς και μετά τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου να πάμε στον προγραμματικό λόγο και τι θα θέσουμε στον κόσμο για την επόμενη θητεία». 

Ο πρόεδρος της Δ” δημοτικής Κοινότητας Τάσος Πούλος δήλωσε τα εξής: «Όσοι δουλεύουν κάνουν λάθη, εμείς μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, αλλά συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Ευχαριστούμε και τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού τον ηγέτη κ. Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί είναι πολύ μεγάλη και η βοήθειά του και τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους, τους κοινοτικούς και τον κόσμο που ήρθε στον πρώτο απολογισμό πάλι εδώ σε εμάς και υποσχόμαστε εάν – πρώτα ο Θεός – με το καλό επανεκλεγούμε θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι για να πετύχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για την κοινότητά μας και για τον Πειραιά. Είχαμε τα λιγότερα αιτήματα και παράπονα και αυτό δείχνει ότι στην κοινότητα γίνεται έργο, αλλά πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο».   

Μεταξύ των μελών της ηγετικής ομάδας του Γιάννης Μώραλη ήταν και ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Όλες οι παρουσιάσεις έχουν σαν στόχο να δείξουν το έργο της 2ης θητείας της ομάδας του Μώραλη, η οποία εμπλουτίστηκε από (σ.σ. πολιτικούς) αντιπάλους και συνεργάτες του «Πειραιά Πόλη-Πρότυπο» και του Νίκου Βλαχάκου, με αποτέλεσμα να διοικήσουμε τον δήμο με ηρεμία, ομαδικότητα, διάθεση δημιουργίας και να φτάσουμε εδώ σήμερα που ο δήμαρχος εκπροσωπεί ένα τεράστιο ποσοστό των ψηφοφόρων του Πειραιά που αυτή τη στιγμή μπαίνουν υπό τη σκέψη και την σκέπη του «Πειραιά Νικητή»,  ο οποίος εκπροσωπεί 9 χρόνια τη δημοτική αρχή και πάει να πάρει μια νέα θητεία πενταετίας. Η τρίτη θητεία θα δείξει στον Πειραιώτη πολύ περισσότερα πράγματα. Η συζήτηση ήταν πολύ δυναμική, υπήρξαν συμπολίτες μας με εύλογα ερωτηματικά, τα οποία απαντήθηκαν».

 

Για τη δήλωση Μώραλη στο Κανάλι Ένα 90,4, ότι περιμένει να τον στηρίξουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές, ο Αλέξανδρος Τζεφεράκος σημείωσε: «Όταν ο Μαρινάκης έκανε το προσκλητήριο για να στηρίξουμε το Γιάννη Μώραλη υπήρχε ένα κριτήριο, η κομματική υπέρβαση. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του «Πειραιά Νικητή» συνεχίζει να είναι υπερκομματική. Δεν έχουμε καταθέσει τις ταυτότητές μας, εγώ ήμουν και είμαι Νέα Δημοκρατία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κατανοώ ως Πειραιώτης ότι είναι προέχον να βάλουμε τα μυαλά μας κάτω όσοι θέλουμε να βοηθήσουμε, για να λυθούν τα προβλήματα. Να ξεχάσουμε τις κομματικές μας δεσμεύσεις, να μην είναι βαρίδια και να καθίσουμε κάτω να βρούμε λύσεις. Γι” αυτό βρήκαμε λύσεις. Γι” αυτό ο Πύργος του Πειραιά παραδίδεται σε λίγους μήνες, γι” αυτό το Μικρολίμανο λειτουργεί και εξελίσσεται, γι” αυτό ο Άγιος Διονύσης είναι πλέον μια πηγή νεοτερισμού και εξωστρέφειας. Βέβαια να το κάνουν. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε όλους τους Πειραιώτες που θέλουν να βοηθήσουν να πάνε στον Γιάννη Μώραλη και να είναι μαζί μας στις επόμενες εκλογές. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο γιατί οι κάλπες είναι πολύ περίεργες, είναι σαν την έγκυο, μιας και είμαι και μαιευτήρας-γυναικολόγος, μέχρι να γεννήσει, πρέπει να έχεις υπομονή. Στις 9 Οκτωβρίου θα γεννήσει, τότε θα ξέρουμε τι κάναμε».  

 

Σχετικά Αρθρα

Ετικέτες:,