Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κ.Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι -Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου

0 σχόλια ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στο Μενίδι αναφέρθηκε στη σύγκρουση του Παύλου Πολάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως «όπως στρώνεις, κοιμάσαι».

Ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στους κατοίκους της περιοχής σημείωσε πως «για αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πω μια κουβέντα μόνο: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος».

«Και από εκεί και πέρα, ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας, να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά στις εκλογές που έρχονται, θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει».

«Εμείς θα πορευθούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι».

«Βαθιά λαϊκή κυβέρνηση αυτή της ΝΔ, δεν υπάρχουν ξεχασμένες γειτονιές στην Αττική»

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως βρίσκεται «με πολύ μεγάλη χαρά στο Μενίδι», αναφερόμενος αρχικά σε τοπικά έργα που προχωρούν, όπως η χρηματοδότηση του ναού του Αγίου Βλάσση με 2 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που για τον πρωθυπουργό αποδεικνύει πως «δεν υπάρχουν ξεχασμένες γειτονιές στην Αττική».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι βαθιά λαϊκή κυβέρνηση που στέκεται κοντά στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Μας έτυχαν πολύ μεγάλες δυσκολίες: το προσφυγικό, μια διαρκής ένταση με την Τουρκία, μια πανδημία, μια ενεργειακή κρίση και μια κρίση ακρίβειας, όμως προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο, υλοποιούμε το πρόγραμμά μας, κρατάμε σταθερό το τιμόνι της χώρας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

«Πάνω από 2 εκατομμύρια οι αιτήσεις για το Market Pass, ό,τι επιστρέφουμε στην κοινωνία είναι από το πλεόνασμα της ανάπτυξης»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικονομία, σημειώνοντας ότι «η ανεργία συνέχεια μειώνεται, στηρίξαμε επιχειρήσεις και εργαζόμενους», ενώ τόνισε πως «έχουμε πάνω από 2 εκατομμύρια αιτήσεις για το Market Pass, που θα σας δώσει 10% έκπτωση για όλες τις αγορές που θα κάνετε στο super market για τους επόμενους 6 μήνες».

«Αυτή η κυβέρνηση έμεινε συνεπής στις δεσμεύσεις της και μείωσε φόρους και εισφορές για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Εμείς φέραμε μεγάλες επενδύσεις, δημιουργήσαμε ανάπτυξη και από το πλεόνασμα της ανάπτυξης στηρίζουμε την κοινωνία. Δεν παίρνουμε πρόσθετους φόρους από μεσαία τάξη και αδύναμους, ούτε δανειζόμαστε για να ξεπληρώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια σας τα δανεικά που άλλοι θα πάρουν. Ό,τι επιστρέφουμε στην κοινωνία είναι από το πλεόνασμα της ανάπτυξης» συμπλήρωσε.

Σε σχέση με τις εκλογές, ανέφερε και πάλι πως «είναι κοντά πια» και «θα γίνουν την άνοιξη», επισημαίνοντας πως τα διλήμματα είναι ξεκάθαρα:

«Οι πολίτες έχουν να συγκρίνουν μια 4ετία της ΝΔ με την προηγούμενη 4ετία, οι ίδιοι που οδήγησαν τη χώρα στα βράχια το 2015 και πρωταγωνίστησαν αρνητικά στην ανάπτυξη για 4 χρόνια (η χαμηλότερη στην Ευρώπη από το 2015-19, σήμερα έχουμε από τις υψηλότερες), που σας τσάκισαν στους φόρους, άνοιξαν τα σύνορα κάνοντας τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, οι ίδιοι που αναζητούσαν γεωπολιτικούς συμμάχους στα 4 σημεία του ορίζοντα, οι ίδιοι ζητούν την ψήφο σας».

Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας: «Ποιος σας είπε ότι θα μειώσει φόρους και τους μείωσε; Η ΝΔ. Ποιος σας είπε ότι θα δημιουργήσει περισσότερες δουλειές και τις δημιούργησε; Η ΝΔ. Ποιος σας είπε ότι θα φυλάξει τα σύνορα και τα φύλαξε; Η ΝΔ. Ποιος σας είπε ότι θα κάνει τη ζωή σας πιο ασφαλή; Η ΝΔ».

Σε σχέση, δε, με το ζήτημα της ασφάλειας, σημείωσε για το Μενίδι -απ” όπου έδωσε την ομιλία του- πως «βρισκόμαστε σε μια περιοχή με ζητήματα ασφάλειας. 14 νέοι αστυνομικοί είναι στη δύναμη των ΑΤ της περιοχής, με μόνιμη δύναμη ΟΠΚΕ», για να υπογραμμίσει ότι «η φροντίδα μας για την ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη. Όπου χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό θα το κάνουμε».

«Θα πορευθούμε στις εκλογές με γνώμονα το μέλλον, δεν θέλω να υπάρξει η οποιαδήποτε υπόνοια αλαζονείας»

«Κάναμε την Ελλάδα από ουραγό, πρωταγωνιστή στην Ευρώπη», τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας πως «θα πορευθούμε στις εκλογές με γνώμονα το μέλλον», με στόχο «να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους, να φτιάξουμε παραπάνω δουλειές» και να φτιάξουμε ένα ΕΣΥ «όπου κάθε πολίτης θα έχει πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας», «να στηρίξουμε τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και την τεχνική μας εκπαίδευση».

«Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του ελληνικού λαού», είπε, ενώ έκανε αναφορά σε «συμπολίτες μας που μπορεί να μας ψηφίσουν για πρώτη φορά, γιατί πείστηκαν πως οι σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας χτίζονται από αυτούς που αυτά που λένε τα κάνουν».

«Στις εκλογές θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», τόνισε. «Δεν θέλω να υπάρξει η οποιαδήποτε υπόνοια αλαζονείας. Οι εκλογές κερδίζονται πόρτα-πόρτα, ψήφο-ψήφο. Θα είμαστε αυτοδύναμοι, γιατί αυτό χρειάζεται η χώρα, για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του.

 

Πηγή:iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα

Ετικέτες:, ,