Ξάνθη: Σοκαρστική η πολύνεκρη τραγωδία με ΙΧ που διεμβόλισε λεωφορείο -άμορφη μάζα τα συντρίμια, νέοι 20-25 ετών οι νεκροί

Related posts

 Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί έξω από τους Τοξότες, στην Ξάνθη,  με ΙΧ το οποίο συγξκρουστηκε με  λεωφορείο  στο 11ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας.

Όπως έγινε γνωστό, λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους τοπικής επιχείρησης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν – σύμφωνα με την ΕΡΤ – πέντε νέοι ηλικίας 20 – 25 ετών.

Τέσσερις εξ αυτών, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ το πέμπτο άτομο νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που με δυσκολία αναγνωρίζονται οι νεκροί.

Η παρέα των νεαρών έγινε γνωστό οτι επέστρεφε από πάρτι και κατευθυνόταν προς τον Νέστο, όπου σκόπευαν να πάνε για κολύμπι.

Λίγο πριν από το σημείο της σύγκρουσης, υπάρχει μία αριστερή στροφή. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός του Ι.Χ. φέρεται να πήρε σχεδόν ευθεία την στροφή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο λεωφορείο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα.

Δύο γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο τραυματίστηκαν επίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ  ήταν νοικιασμένο.

.

Next Post

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 365

Μ.Ε.Θ.Ε.