Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή (15/3) στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση των αργυροχρυσοχόων της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kanaliena.gr, ένα άτομο μπήκε σε χώρο που ανήκει στο ΒΕΠ και ξεκίνησε να προκαλεί εκτεταμένες ζημιές. Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έσπασε ηλεκτρολογικό πίνακα, πόμολα από πόρτες και έκανε «γυαλιά καρφιά» τις τουαλέτες σε έναν από τους ορόφους του επιμελητηρίου. Κατά πληροφορίες, μάλιστα, το άτομο αυτό όταν εντοπίστηκε από τους ανθρώπους του ΒΕΠ εθεάθη χωρίς ρούχα.
Τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, πάντως είναι η δεύτερη φορά που οι αργυροχρυσοχόοι του Πειραιά βρίσκονται στο στόχαστρο. Γι’ αυτό το λόγο, η διοίκηση του ΒΕΠ και -προφανώς- οι Αρχές, που συνέλαβαν τον εν λόγω άνδρα, θα κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση αλλά και να διαπιστωθεί εάν κρύβεται κάτι πίσω από το περίεργο αυτό συμβάν.
Σίμος Πεϊμανίδης



















































