Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων στα ΜΜΕ διοργάνωσε το 1ο τουρνουά padel Τύπου για συναδέλφους και συναδέλφισσες το Σάββατο 24 Μαΐου, στο οποίο συμμετείχε και το «Κανάλι Ένα» με τους Ιωσήφ Βουράκη και Παναγιώτη Τουρκίστα. Η εμφανίσεις τους, μάλιστα, έδειξαν πως στα επόμενα τουρνουά ο σταθμός μας θα διεκδικήσει και μετάλλια.
Το τουρνουά, λοιπόν, τίμησαν με την παρουσία τους άνδρες και γυναίκες εργαζόμενοι από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Το πάθος, η εξυπνάδα, η άψογη κατάρτιση των περισσοτέρων και η άριστη φυσική αντοχή ξεχώρισαν στα ματς των ανδρών (2 VS 2), στις «μονομαχίες» των γυναικών (2 VS 2) αλλά και στους αγώνες με μεικτή σύνθεση (άνδρας – γυναίκα VS άνδρα – γυναίκας).
Τα πλατιά χαμόγελα, οι φιλοφρονήσεις αλλά και τα… .πειράγματα μεταξύ των διαγωνιζομένων έκλεψαν την παράσταση. Ο κυρίαρχος στόχος του τουρνουά ήταν να συγκεντρώσει εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης με σκοπό την άθληση και την ψυχαγωγία. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι παρέες τους πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στον ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο που φιλοξένησε το παρθενικό τουρνουά padel ΠΣΑΕ ΜΜΕ για τους ανθρώπους του Τύπου.


Τα… πηγαδάκια μεταξύ των συναδέλφων γρήγορα έγιναν μία μεγάλη παρέα, η οποία εξήρε την πρωτοβουλία του ΠΣΑΕ ΜΜΕ, και το απαιτούμενο για το μέλλον είναι ένα και μοναδικό: Να ξανασμίξουν σύντομα στα courts για νέες… μονομαχίες.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων στα ΜΜΕ δίνει υπόσχεση στους συναδέλφους άνδρες και γυναίκες ότι θα συνεχίσουμε με πίστη και θέληση το έργο και το όραμά μας. Να δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερους εργαζομένους για στιγμές χαλάρωσης και άθλησης σε πολλά σπορ.
Οι ανέσεις που παρείχαν οι οικοδεσπότες μας ήταν ποιοτικά σε υψηλό επίπεδο ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του 4 Seasons Padel Club Ρέντη για τη φιλοξενία.
Για την ιστορία, νικητές στους άνδρες ήταν το δίδυμο Γιάννης Γούβαλης – Κώστας Βαρελάς. Φιναλίστ ήταν το ζευγάρι Δημήτρης Κασσαβέτης – Γιάννης Κολλιάτσας. Αντίστοιχα στις γυναίκες πρώτευσαν οι Όλγα Τσαουσέλου – Κ. Βούλγαρη, ενώ φιναλίστ ήταν η Λία Λάππα και η Ελευθερία Βλάχου. Εν κατακλείδι, στο μεικτό νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Μαχειμάρης – Λία Λάππα.
Οι αγώνες έγιναν στον υπερσύγχρονο χώρο του 4 Seasons Padel Club στην περιοχή του Ρέντη.
Το ταξίδι συνεχίζεται… Ραντεβού στο 2ο τουρνουά Padel Τύπου του ΠΣΑΕ ΜΜΕ.
Μείνετε συντονισμένοι…

























































