«Είναι σημαντικό να μιλά ο Πρωθυπουργός με την αξιωματική αντιπολίτευση» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και τους Βελίκα Καραβάλτσιου και Γιώργο Σαραντάκο, επισημαίνοντας τη σημασία του διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Πλεύρης υπάρχουν θέματα που ξεπερνούν τα κόμματα και χρειάζονται συναινέσεις, όπως το δημογραφικό, τα εθνικά θέματα και η αναθεώρηση του Συντάγματος.
Παράλληλα, σχολίασε τη στάση του ΠΑΣΟΚ για τη φορολόγηση των τραπεζών, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να στείλει λάθος μηνύματα στους επενδυτές.
Για το θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, ο κ. Πλεύρης εμφανίστηκε αισιόδοξος καθώς όπως επεσήμανε η συζήτηση και απο τις δυο πλευρές είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο από άλλες φορές.