Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά με το Δ.Σ του ΕΒΕΠ (βίντεο)

0 σχόλια ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης το πρωί της Τρίτης (13/6).

Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε τη διεκδίκηση και αξιοποίηση πόρων από την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.

Τα μέλη του ΕΒΕΠ και ο Πρόεδρός του, Βασίλης Κορκίδης, εξέθεσαν τις απόψεις τους και τόνισαν πως θα συνεισφέρουν πολλαπλά στην νέα προσπάθεια του Δήμου, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα από το πρόγραμμα. Εκφράζουν δε την άποψη, ότι τα κονδύλια αυτά θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τα «μεγάλα έργα» που σχεδιάζονται για τον Πειραιά, όπως η υπογειοποίηση της γραμμής 1 του μετρό στο τμήμα Πειραιάς – Φάληρο, στην επιχειρηματικότητα και στη ναυτιλία.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος της πόλης, εξέθεσε τις απόψεις του και ενημέρωσε τα μέλη του επιμελητηρίου για τους τομείς που σχεδιάζεται να απορροφηθούν τα χρήματα. Τέτοιοι είναι η επιχειρηματικότητα αλλά και η κτιριακές αναβαθμίσεις (π.χ. Σχολεία).

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν να βρίσκονται σε στενή επικοινωνία τόσο για το μείζον θέμα της σημερινής ατζέντας, όσο και για τα άλλα μεγάλα θέματα του Πειραιά.

Σ. Π.

Σχετικά Αρθρα

Ετικέτες:,