Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην Αστυνομία όταν η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button στο κινητό
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μετέβη στο σπίτι μαζί με την μεγάλη κόρη του, όπου ζει η Σοφία Πολυζωγοπούλουγια να πάρει κάποια ρούχα του Α. Λυτρα, όμως το γεγονός αυτό φαίνεται πως αιφνιδίασε την Σ.Πολυζωγοπούλου, η οποία πάτησε το panic button. Στην κ. Πολυζωγοπούλου έχει διατεθεί περιπολικό της Αστυνομίας.
Η δικηγόρος είχε και λιποθυμικό επεισόδιο.
Το πρωί της Τρίτης στο ΑΤ Ομονοίας η 37χρονη δικηγόρος ζήτησε να τοποθετηθει στο κινητό της το κουμπί πανικού (panic button), για να ειδοποιήσει τις Αρχές σε περίπτωση ενδεχόμενου κινδύνου.
Τη συγκεκριμένη εφαρμογή η 37χρονη γυναίκα την είχε ζητήσει κατά τη διάρκεια της πρώτης κατάθεσης που είχε δώσει στους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Κυριακής, παρότι αρχικά είχε υποστηρίξει ότι τα τραύματά της είχαν προκληθεί από πτώση της από τις σκάλες.
Υπενθυμίζεται ότι στον Α. Λύτρα έχουν εποβληθεί οι περιοριστικοί όροι με υποχρέωση μετοίκισης από το κοινό σπίτι, όπου διαμένει με τη σύζυγο του, την απαγόρευση να την πλησιάζει και την υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.


























































