Ο Κλοντ Μακελελέ μίλησε ανοιχτά για τον λόγο αποχώρησής του από τον Αστέρα Τρίπολης σε συνέντευξή του στο London World.
Ο Μακελελέ αποκάλυψε ότι υπήρξαν παρεμβάσεις από τη διοίκηση στην εργασία του, κάτι που τον οδήγησε στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.
«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου λέει ποιον να βάζω και ποιον όχι» τόνισε ο Μακελελέ και αναφέρθηκε στη σημασία να έχει ο προπονητής τον απόλυτο έλεγχο των αποφάσεών του εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τις παρεμβάσεις της διοίκησης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Μου υποσχέθηκαν πλήρη έλεγχο της ομάδας. Ήταν δική μου απόφαση ποιον θα χρησιμοποιήσω και ποιον όχι. Οι μεταγραφές δεν γινόντουσαν με δική μου ευθύνη. Αν θες να με απολύσεις λόγω των αποτελεσμάτων, κάνε το. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου λέω ποιον να βάζω και ποιον όχι.
Στο ματς με την Καλλιθέα, μου είπαν πως ένας παίκτης – κλειδί έπρεπε να μείνει στον πάγκο. Ο παίκτης έχει μικρό συμβόλαιο και είναι ο καλύτερος στην ομάδα. Τον έβαλα για 20 λεπτά, είχε δύο ασίστ (για την ακρίβεια έδωσε μία ασίστ) και κερδίσαμε. Δεν ήθελαν όμως να παίξει, γιατί δεν είχε υπογράψει (ανακοινωθεί, καθώς είχε υπογράψει αλλιώς δεν θα είχε δικαίωμα να αγωνιστεί). Εγώ τον έβαλα όμως, λόγω ποιότητας!».



























































