Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ευρωπαϊκούς… μπελάδες ο ΠΑΟΚ

0 σχόλια ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Με το σκορ αυτό, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ταξιδέψουν στο Ισραήλ και την Πέμπτη 3/8 να φύγουν με τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων πιλότων. Μάλιστα εμφανίστηκε στα μάτριξ φωτογραφία τους με τη λέξη «Αθάνατοι».

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αρκετά νωρίς, καθώς κέρδισε πέναλτι για την αγκωνιά που έριξε ο Γκότλιβ στον Ζίβκοβιτς εντός περιοχής.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ, ο οποίος είδε τον Σίλβα να αποκρούει την μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Σβάμπ, Τσιγγάρας (71′ Σοάρες), Τάισον, Ζίφκοβιτς (86′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (65′ Νάρεϊ), Τόμας (71′ Σαματά).

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Γιόσι Αμπουκασίς): Σίλβα, Μορόσοφ, Κρίεφ, Γκότλιβ (57′ Κόρσια), Ντγκάνι, Μπιτόν, Τόμας (57′ Γιάνα), Ασκενάζι, Αζάριν, Σούα (72′ Μίχα), Νικολαέσκου.

 

Σχετικά Αρθρα

Ετικέτες: