Σοκ προκαλεί περιστατικ, στο οποίο προπονητής τζούντο χαστούκισε 13χρονη αθλήτρια στη διάρκεια διοργάνωσης που προβαλλόταν σε live streaming για να παρακολουθούν οι γονείς, λόγω των μέτρων για την πανδημία.
Ο ίδιος μίλησε στο «Star» και τόνισε πως αυτό που φαίνεται στο βίντεο είναι… φαπούλες και πως δεν είχε σκοπό να την τραυματίσει. «Την έχω σαν κόρη μου. Έγινε πάνω στην ένταση. Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν υπήρχε σκοπός να τραυματίσουμε το παιδάκι ή να κάνουμε κάποια ζημιά. Ολα αυτά δεν είναι κάτι. Είναι μια άτυχη στιγμή. Το κορίτσι δεν το εξέλαβε στραβά. Εχω αναλάβει επιπλέον τον ρόλο του πατέρα. Αν το θέμα δοθεί σε άλλη διάσταση από αυτή που πραγματικά είναι, εγώ καταστρέφομαι!».
Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση της μητέρας που δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Είμαι χωρισμένη κι ο προπονητής έχει τις αθλήτριες σαν παιδιά του. Δεν έγινε άλλη φορά, μέσα στο στρες μπορεί να έγινε κατά λάθος. Τα αγαπάει τα παιδιά, δεν χρειάζεται να γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Ο προπονητής αγαπά τα παιδιά μου. Δεν με ενοχλεί αυτό, όλοι μας έχουμε δώσει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας. Δεν έχει ξαναγίνει από τον προπονητή. Αγαπώ τα παιδιά μου. Έγινε μια φορά κι ας το αφήσουμε εκεί. Έγινε πρώτη και τελευταία φορά, δεν πρόκειται να ξαναγίνει πιστεύω».


















































