Εκπληκτικό παιχνίδι έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Π. Καπαγέρωφ», με τον Εθνικό Πειραιά να γνωρίζει την ήττα από τη UVSE με 13-9 και σε συνδυασμό την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι αποκλείστηκε στα προημιτελικά του LEN Euro Cup!
Υπέροχη ατμόσφαιρα και μια πραγματικά μεγάλη μάχη μέσα στο νερό, με την ομάδα του Στέφανου Λέανδρου να καταθέτει ότι είχε και δεν είχε στον αγωνιστικό χώρο, όμως γνώρισε τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς οι Μαγυάρες επικράτησαν, όντας πιο ψύχραιμες στο τελευταίο οκτάλεπτο της αναμέτρησης και με το Εθνικό να χάνει πολλές σημαντικές ευκαιρίες στην επίθεση.
Το ευρωπαϊκό όνειρο ολοκληρώνεται εδώ, με τον Εθνικό να πετυχαίνει πορεία στην Ευρώπη για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ενώ πλέον οι «κυανόλευκες» στρέφονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Στην αναμέτρηση με την Ουΐπεστ, πρώτη σκόρερ ήταν η Ελένη Κανετίδου, ενώ στα 2μ. η Άλκηστη Μπενέκου έκανε μια πραγματικά μεγάλη εμφάνιση.