Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται το 2,5 ετών παιδί, το οποίο έπεσε τη Δευτέρα από μπαλκόνι στην Παραλία Πατρών.
Το παιδί υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και παραμένει στη Νευροχειρουργική Κλινική, όπου βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου οι γιατροί να έχουν πληρέστερη εικόνα για την έκταση των τραυμάτων και την κατάσταση της υγείας του.
Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι το παιδί αντιδρά σε ερεθίσματα, κινεί τα χέρια και τα πόδια του και κλαίει, στοιχεία που χαρακτηρίζονται ενθαρρυντικά.
Παρά την κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, παραμένει υπό στενή παρακολούθηση έως ότου ολοκληρωθεί ο απαραίτητος απεικονιστικός και ιατρικός έλεγχος.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Παραλία Πατρών, όπου το παιδί βρισκόταν μαζί με τους παππούδες του. Η οικογένεια έχει μόνιμη κατοικία στην Αθήνα, ενώ το παιδί κατάγεται από την Πάτρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάτω από το μπαλκόνι υπήρχε μία ελιά, η οποία φέρεται να ανέκοψε την πτώση του παιδιού και πιθανότατα συνέβαλε στο να αποφευχθούν ακόμη σοβαρότερες συνέπειες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί είχε ξυπνήσει μαζί με τη μητέρα και το μεγαλύτερο αδελφάκι του. Η μητέρα βρισκόταν στην κουζίνα και ετοίμαζε τα γάλατα, όταν το 2,5 ετών παιδί βγήκε στο μπαλκόνι.
Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, φέρεται να πλησίασε τα κάγκελα και να βρέθηκε στο κενό.

















































