Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρ’ ολίγον έγκλημα σε εκκλησία στο Κερατσίνι! (ηχητικό)

0 σχόλια ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος προκλήθηκε χθες το πρωί σε εκκλησία στο Κερατσίνι όταν ορισμένοι μετέφεραν στον προαύλιο χώρο ένα ζωντανό αρνάκι, το οποίο θα επιχειρούσαν να το σφάξουν και να το ψήσουν στο σημείο, επειδή είχαν κάνει «τάμα»!

Τα σχέδια τους όμως δεν υλοποιήθηκαν – ευτυχώς – καθώς η δημοσιογράφος του Καναλιού Ένα 90.4, Σταματίνα Σταματάκου ενήργησε αστραπιαία, καταγγέλλοντας το παρ’ ολίγον έγκλημα στις αρχές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του ζώου δεν εντοπίστηκε. Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Κερατσινίου που έσπευσαν στο σημείο, επισήμαναν προς τους παρευρισκόμενους στο προαύλιο της εκκλησίας, ότι στην περίπτωση που επαναληφθεί το ίδιο γεγονός θα πραγματοποιηθούν συλλήψεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Να σημειωθεί πως για δεύτερη συνεχή χρονιά, επαναλαμβάνεται το συγκεκριμένο περιστατικό στο Κερατσίνι, έχοντας θορυβήσει φιλόζωους αλλά και απλούς πολίτες του ευρύτερου Πειραιά που δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τόση βαναυσότητα.

Το αρνάκι που διασώθηκε, μεταφέρθηκε σώο σε δομή φιλοξενίας ζώων στο Κορωπί

Η δημοσιογράφος του Καναλιού Ένα, Σταματίνα Σταματάκου, που καλύπτει το σχετικό ρεπορτάζ, σχολίασε το περιστατικό.

 

Σχετικά Αρθρα

Ετικέτες:,