Άσχημα μαντάτα για τον Τάκη Ρέτσο, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό μετά από πάτημα αντιπάλου. Όπως έδειξε ο ακτινολογικός έλεγχος η ζημιά που υπέστη θα τον κρατήσει εκτός δράσης από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Το πρόβλημα είναι άμεσο για τον Μεντιλίμπαρ καθώς δεν θα έχει την Κυριακή, στο ματς με τον Αστέρας Ακτορ, στη διάθεσή του και τους Κάρμο, Ρόντινεϊ, που θα εκτίσουν τη μία αγωνιστική ποινής από συμπλήρωση κίτρινων καρτών.
Ο Ρέτσος θα χάσει και από τα υπόλοιπα ματς του Φεβρουαρίου, με Πανσερραϊκό (16/2) και ΠΑΟΚ (23/2), για το πρωτάθλημα, αλλά και με την ΑΕΚ (26/2), που είναι ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η αποστολή για το κυριακάτικο ματς θα ανακοινωθεί αύριο, ενώ σύσσωμη η ομάδα θα δώσει το παρών στις 2 το μεσημέρι στο μνημόσυνο για τα 21 θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7.