O Ολυμπιακός μετά τα φιλικά με Άγιαξ και Μέχελεν αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:30 (Cosmote Sports 1) την Αλ Καντσία, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας και έχει προπονητή τον Μίτσελ.
Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στα δύο πρώτα του φιλικά, με μία ήττα από τον Άγιαξ (1-0) και μία νίκη με τη Μαλίν (2-0).
Το πρέσινγκ, η ένταση και η δημιουργία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του κατόχου του UEFA Conference League. ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα και στους παίκτες που κατέκτησαν το UEFA Youth League κι έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.
Αναμφίβολα, ο Μεντιλίμπαρ δείχνει να περνάει τα «θέλω» του, ενώ μένει να δούμε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει διαθέσιμους στο σημερινό φιλικό παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο φιλικό με την Αλ Καντσία είναι πιθανό να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ είναι άγνωστο ακόμη αν θα αγωνιστεί έστω και για μικρό διάστημα ο Στάμενιτς.
Από την άλλη, η Αλ Καντσία έχει καλούς και γνωστούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Το δίδυμο τερματοφυλάκων αποτελείται από τους Κάστεελς, Ρόμπλες, στην άμυνα υπάρχει ο Νάτσο που έχει κατακτήσει 6 Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στα χαφ ο Νάντεζ, ενώ επιθετικά υπάρχουν οι Καρίγιο, Κινόνες και Ομπαμεγιάνγκ.

















































