Στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη φορολογία στάθηκε -μεταξύ άλλων- ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90.4 και τον Χάρη Παυλίδη.
Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ «δεν ποινικοποιεί το κέρδος, όμως τα υπερκέρδη των μεγάλων εταιριών θα πρέπει να διοχετευθούν στην κοινωνία και στις δημόσιες δομές, όπως το ΕΣΥ».
Παράλληλα, υπερασπίστηκε την βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, για το λεκτικό λάθος που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε τα ζητήματα της φορολογίας, λέγοντας ότι ένα τέτοιο περιστατικό δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο συνεχούς σχολιασμού.
«Εμείς τις αμυντικές συμφωνίες τις ψηφίσαμε όλες. Έχουμε πατριωτική στάση», είπε καταληκτικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα της απόκτησης αεροσκαφών 5 ης γενιάς F-35 από τις ΗΠΑ


















































