Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης, διοργανώνει η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ» σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ στα Γραφεία της Β’ Δημοτικής Κοινότητας (πεζόδρομος Δραγάτση).
Τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο του σωματείου που είναι αφιερωμένο στην παιδική φροντίδα και προστασία πραγματοποιείται έως τις 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα.
Πιο αναλυτικά, θα διατίθενται προς πώληση:
Ευφάνταστες δημιουργίες των σπουδαστών Παιδαγωγικών & Εργοθεραπείας, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, κ.ά
Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά, από τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής
«Πάντοτε υποστηρίζουμε τέτοιες δράσεις, καλούμε τον κόσμο να περάσει και να βοηθήσουμε κ εμείς με τη σειρά μας, συμβάλλοντας στο έργο» δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Πειραιά Ανηλίκων, Γιάννης Μώραλης.