Σίγουρος για τις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας του, αλλά όπως πάντα προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Αναλυτικά είπε:
«Είναι αυτονόητο δε χρειάζεται να μιλήσουμε για Ρεάλ και Μπαρτσελονα. Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης και για την καλύτερη ομάδα της Ισπανίας αυτή της στιγμή. Όσο δύσκολο και να είναι πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο με τον κόσμο μας στο πλευρό μας.
Είμαστε ικανοί να πετύχουμε πολλά πράγματα .Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ. Αν θυμηθούμε το παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει αποκλείσει σπουδαίες ομάδες και όταν παίζαμε εκτός καλούμασταν να κάνουμε ανατροπές.
Όντως μας έχουν τύχει μεγάλες ομάδες. Η Άρσεναλ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου μαζί με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελονα . Επίσης υπάρχει και ποικιλία, καλούμαστε να πάμε στο άγνωστο με την Καϊράτ. Έχει παίξει σε πολλές προκριματικές φάσεις και κατάφερε να βρεθεί μέχρι εδώ. Φαντάζομαι οτι θα είναι μια από τις πιο φιλόδοξες ομάδες της διοργανώσεις.
Δε νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερο κίνητρο για να μπεις στο κλίμα με ποιες ομάδες θα παίξεις. Δε χρειάζεσαι και κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Όταν ακούς τον κόσμο να τραγουδάει αυτόματα μπαίνεις στο κλίμα και όταν μπαίνεις στο γήπεδο «μπαίνεις» αυτόματα στο κλίμα .
Δεν ξέρω να παίζω αλλιώς δεν θα αλλάξω τη φιλοσοφία μου είτε με τη Ρεάλ είτε με την Μπαρτσελονα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα παίξει ως τέτοια.
Είμαστε έτοιμοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα έχουμε παίξει ήδη τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα μας και θα είμαστε όπως πρέπει».



















































