Μικροί και μεγάλοι συνέρευσαν το πρωί της Παρασκευής (5/4) στην πλατεία Κανάρη του Πειραιά, για να συμμετάσχουν στη δράση «Ανακύκλωσε στους μπλε κάδους του Δήμου σου».
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία με δημιουργικό τρόπο να μάθουν πώς μπορούν να κάνουν καλό στο περιβάλλον ανακυκλώνοντας συσκευασίες, ενώ οι ενήλικες και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες, ενημερώθηκαν για τη σωστή χρήση του μπλε κάδου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90.4, έκανε λόγο για μια μεγάλη προσπάθεια του Δήμου όσον αφορά την ανακύκλωση, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τα παιδιά ως τους «καλύτερους φορείς της γνώσης», στα οποία εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για έναν καλύτερο κόσμο.
Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Παναγιώτης Ρέππας, υπογράμμισε ότι «η ενημέρωση των μικρών μαθητών είναι βασικός πυλώνας του σχεδίου που έχει καταρτίσει ο Δήμος Πειραιά για την ανακύκλωση».
Σ. Π.



















































