Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LEN Champions League: Για την ανατροπή στη Βαρκελώνη (Video)

0 σχόλια ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΣΦΠ ΠΟΛΟ

Στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα με 11-9 από την ισχυρή και φορμαρισμένη Ματαρό στο Παπαστράτειο.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, που αγνοούσαν την ήττα από τις 27/2 του 2021 (14-12 από την Σαμπαντέλ), ενώ είχαν να χάσουν πέντε χρόνια στον Πειραιά (17/3/2018, ήττα από την Κίρισι), δεν ξεκίνησαν καλά στο ματς, έχασαν δύο κρίσιμα πέναλτι και «πλήρωσαν» τις σχεδόν διπλάσιες αποβολές τους (10-6). Κόντρα στην ισπανική ομάδα, με τις επτά ξένες, τα κορίτσια του Θρύλου δέχθηκαν αρκετά γκολ στα τελειώματα των φάσεων, ενώ δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στην επίθεση. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκες» μπορούν να κάνουν την ανατροπή, στη ρεβάνς στις 25/2 στην Ισπανία και να πάρουν την πρόκριση στο Final-4 του Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 2, Ξενάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 4, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Ματαρό (Ντάνι Μπαγιάρτ): Σάντσες, Μορέλ 2, Φαν ντε Κρατς 3, Γκουάλ, Σέβενιτς 1, Κέζζελι 2, Καμπράι 1, Νόγκε, Αβένιο 2, Μπερτράν, Γκούρι, Κλαβερία, Καρμόνα

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ματαρό. Εμείς, κάναμε πολλά λάθη. Το παίρνω πάνω μου, αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν θέλω να βλέπω τα κεφάλια κάτω, θα αναλύσουμε τι συνέβη. Δεν είχαμε ενέργεια στην επίθεση μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά και να κερδίσουμε. Μπορούμε, όμως, στην Ισπανία να το γυρίσουμε και να περάσουμε».

Ελευθερία Πλευρίτου: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ άσχημα, πρώτα επιθετικά. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρώμε γκολ στην άμυνα. Η επίθεση δεν έβγαινε καθόλου, πήρε το προβάδισμα η Ματαρό. Είναι κάτι που εμείς δεν το έχουμε συνηθίσει, γιατί σχεδόν πάντα ήμασταν μπροστά ή κοντά στο σκορ, οπότε σίγουρα βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, τα δύο γκολ δεν λένε κάτι, έχουμε ρεβάνς στις 25/2, φυσικά και θα το παλέψουμε, το ξέρουμε ότι μπορούμε και θα δώσουμε το 100% εκεί».

Σχετικά Αρθρα