Σε ποινή κάθειρξης 18 ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε 30χρονος από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Λαμίας, για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας και με κατοχή υλικού με άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.
Ο τρόπος προσέγγισης των θυμάτων ήταν μέσω δημοφιλών εφαρμογών του διαδικτύου, όπου συνήθως προσποιούταν ότι είναι κορίτσι με το όνομα «Κατερίνα». Ο ίδιος βέβαια υποστήριξε ότι δεν ήξερε και δε θυμόταν τι είχε κάνει, καθώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
To παρελθόν του όπως αποκαλύφθηκε είναι πλούσιο σε ανάλογα αδικήματα, έχοντας σε εκκρεμότητα δύο ακόμη δικογραφίες για πορνογραφία ανηλίκων από το διάστημα 2014 – 2020.
Ένα από τα θύματά του ήταν από τη Λαμία, οι γονείς της οποίας προσέφυγαν στην αστυνομία, με τους ανθρώπους της Δίωξης να φτάνουν στα ίχνη και να συλλαμβάνουν τον Ιούλιο του 2024, τον 30χρονο.
Τότε, μετά από την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα είχε κριθεί προφυλακιστέος και κρατούνταν στο Σ.Κ. Τριπόλεως, όπου και θα επιστρέψει να εκτίσει την ποινή του.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


























































