Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση»: Η καρδιά των τοπικών προϊόντων θα χτυπά δυνατά στο Πασαλιμάνι

0 σχόλια ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Γεύσεις, μυρωδιές και χρώματα από τα ατελείωτα γευστικά τοπία της χώρας μας θα πλημμυρίσουν και πάλι τον Πειραιά. Με κέφι, ζωντάνια, χαμόγελα και μαντινάδες παραγωγοί από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα , θα κατακλίσουν με διατροφικούς θησαυρούς της ελληνικής γης το Πασαλιμάνι, από τις 10 έως και τις 18 Ιουλίου.

 Για 9 ημέρες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ ,οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε αυτό το αντάμωμα της γεύσης με την παράδοση που θα τους προσφέρει απλόχερα αγνά τοπικά προϊόντα μοναδικής διατροφικής αξίας.

Η καθιερωμένη πλέον έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, επιστρέφει στο Πασαλιμάνι και ανοίγει τις πύλες της για το κοινό, το Σάββατο στις 10 Ιουλίου 10.00 το πρωί.

Τα εγκαίνια και ο αγιασμός, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, στις 19:30 το απόγευμα, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και άλλων επισήμων.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΟΤ.

 Ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες, στελέχη μικρότερων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων, επισκέπτονται τις διοργανώσεις της έκθεσης με στόχο τη σύναψη συνεργασιών με παραγωγούς και μεταποιητές.

Η «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» πλέον αποτελεί θεσμό και έχει ήδη πραγματοποιήσει 19 μεγάλες διοργανώσεις σε ΑθήναΘεσσαλονίκη και Λάρισα οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.pagritiaekthesi.com ή καλώντας στα τηλέφωνα: 2810-2133186932-430433.

Σχετικά Αρθρα

Ετικέτες:, , ,