«Κάποιος με κουκούλα προσπάθησε να μπει στο σπίτι μας και τραυμάτισε το παιδάκι στο χέρι του» λέει, δήλωσε η θεία της 12χρονης, που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.
Η θεία του ανήλικου κοριτσιού που την έχει πάρει υπό την προστασία της μετά τα όσα φρικιαστικά αποκαλύφθηκαν για τους βιασμούς και τη μαστροπεία στον Κολωνό, δήλωσε μετά την επίθεση από άγνωστο άντρα στο σπίτι τους στο νησί του Ιονίου που πλέον διαμένουν. «Τώρα πάμε στον ιατροδικαστή. Ηταν κάποιος που προσπάθησε να μπει με κουκούλα στο σπίτι» αναφέρει.
Ήταν εκείνη που φαίνεται να ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, με θύμα την ανηψιά της, και τώρα φιλοξενεί την 12χρονη και άλλα παιδιά της οικογένειας στο νησί μακριά από τα Σεπόλια προσπαθώντας να κάνουν μία καινούργια αρχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι έκανε μαζί με τη θεία της, την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.
Πηγή:newsit.gr