Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για την υπόθεση που είδες το φως της δημοσιότητας με τον οδοντίατρο που φέρεται να επιτέθηκε με ροπαλο σε δυο Αιγύπτιους, ηλικίας 22 και 23 ετών αντίστοιχα και τους χτυπά ανελέητα με το ρόπαλο του μπέιζμπολ, θεωρώντας , όπως είπε, ότι επιχειρούσαν να διαρρήξουν την κατοικία του,
Για το περιστατικό έχουν σχηματιστεί δύο ξεχωριστές δικογραφίες, με την πρώτη να αφορά τον 55χρονο ομογενή από το Καζακστάν. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 18 Ιουνίου, προκειμένου να κληθεί ο παθών, ο οποίος νοσηλεύεται.
Η δεύτερη δικογραφία αφορά τους δύο Αιγύπτιους, οι οποίοι επίσης παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές. Ο ένας από τους δύο οδηγήθηκε στα δικαστήρια, ενώ ο δεύτερος εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα κλοπής από κοινού και παράνομη είσοδο στη χώρα. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 19 Ιουνίου.
Κομβικό σημείο στην εξέλιξη της υπόθεσης αποτελεί νέο βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο εξετάζεται, καθώς φέρεται να αποτυπώνει την παρουσία ακόμη δύο προσώπων στο περιστατικό. Τη στιγμή που ο οδοντίατρος χτυπά τον έναν εν των δύο με το ρόπαλο, ο άλλος προσπαθεί να διαφύγει, όμως δύο μαυροφορεμένοι άνδρες τον ακινητοποιούν και τον οδηγούν στον άνδρα με το ρόπαλο.Οι δυο άνδρες αναζητούνται
Στο βίντεο καταγράφεται επίσης και μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να είναι η σύζυγος του ομογενή. Οι Αρχές εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό, και δεν αποκλείεται στη συνέχεια να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο, καθώς μέχρι στιγμής έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος των τριών συλληφθέντων (σ.σ.: δράστη και θυμάτων) για το περιστατικό.
Η υπεράσπιση αναμένεται να το προσκομίσει επισήμως, προκειμένου να διευκρινιστεί ο ρόλος τους και να αποσαφηνιστεί πλήρως το τι συνέβη.

















































