“ΙΚΕ αγροτοαθλητισμού με αναθέσεις από τον κ Αυγενάκη” καταγγέλει ο Κακλαμανάκης

Related posts

 Σε αναρτησή του o γνωστός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης απαριθμεί σειρά  συμπεριφορών του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, που χαρακτηρίζει ως  «ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ», επιφυλασσόμενος να μιλήσει αναλυτικά  για όσα έχουν συμβεί με τον κ. Αυγενάκη σε σύντομο χρόνο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Κακλαμανάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού και πρόσφατα μέλους της κυβέρνησης, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό με παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους, σιωπή για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ” «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό», νόμος που δεν εφαρμόστηκε με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου ταλαιπωρία, ΙΚΕ αγροτοαθλητισμού με αναθέσεις από τον κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με στοιχεία, που είδαν το φως της δημοσιότητας

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες.

Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας.

Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο».

Next Post

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 365

Μ.Ε.Θ.Ε.