Ενδοοικογενειακή βία ανήμερα του Πάσχα στη Νίκαια

Related posts

Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα μία γυναίκα δέχτηκε βάναυση επίθεση από τον 46χρονο σύζυγό της στη Νίκαια. Ο άνδρας την έβρισε, την απείλησε, τη χτύπησε, την έριξε στο πάτωμα και προσπάθησε να την πετάξει από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους, όπως κατεθεσε η ίδια στους αστυνομικούς. Κάλεσε την Άμεση Δράση και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής,  όπου κατηγγειλε ότι ο 46χρονος την κακοποιούσε επί σειρά ετών, ενώ ισχυρίστηκε πως είχε απειλήσει και τη θετή του κόρη.

Η γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί με την κόρη της σε safe house, ωστόσο στη διάρκεια της διαδρομής ζήτησε από τους αστυνομικούς να κάνουν μία στάση στο σπίτι της, προκειμένου να πάρει μαζί της κάποια φάρμακα. Ανέβηκε στο διαμέρισμα συνοδευόμενη από αστυνομικούς και μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρυσε τον σύζυγό της σε κατάσταση μέθης, να βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού. Αμέσως έκλεισε την πόρτα και ενημέρωσε τους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι αφού την απομάκρυναν, ζήτησαν από τον άνδρα να ντυθεί και να τους ακολουθήσει.

Ο 46χρονος επιχείρησε να διαφύγει από την πίσω αυλή του σπιτιού, αλλά οι αστυνομικοί, αφού ζήτησαν ενισχύσεις, τελικά τον συνέλαβαν, ενώ εκείνος δεν έπαψε  να εκτοξεύει απειλές. Εις βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για άλλες υποθέσεις.

Next Post

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 365

Μ.Ε.Θ.Ε.