Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελλ. Ερ. Σταυρός: Εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Δήμο Πειραιά – Πέμπτη 14/12 Πλατεία Κοραή

0 σχόλια ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την αξία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της σωστής διαχείρισης του Σακχαρώδη Διαβήτη. Στην κοινή προσπάθεια ενημέρωσης για το σακχαρώδη διαβήτη, η Κινητή Ομάδα Υγείας του Τομέα Υγείας, αύριο Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, θα βρίσκεται στην Πλατεία Κοραή, στον Δήμο Πειραιά, από τις 9:00 με 13:00 το μεσημέρι.

«Πρόλαβε, Αντιμετώπισε, Διαχειρίσου τον Διαβήτη» είναι το μήνυμα της ενημερωτικής εκστρατείας της Κινητής Ομάδας Υγείας του Τομέα Υγείας. Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για την πρόληψη και τη σωστή διαχείριση του διαβήτη μέσα από την ενημέρωση για την αναγνώριση των συμπτωμάτων και των παραγόντων κινδύνου που οδηγούν στη νόσηση.

Ο διαβήτης είναι μια χρόνια εξελισσόμενη ασθένεια, όμως με την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και με καλή διαχείριση των παραγόντων κινδύνου, όπως η υπέρταση και η δυσλιπιδαιμία, τα άτομα με διαβήτη μπορούν να εξασφαλίσουν ποιότητα ζωής και να μειώσουν τον κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών. Επίσης, με την επιλογή του υγιεινού τρόπου ζωής σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ο διαβήτης τύπου ΙΙ, μπορεί να προληφθεί

Σχετικά Αρθρα

Ετικέτες: