Ο Εθνικός δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος της περίστασης στην Ελευσίνα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ από τον Κελεό, ο οποίος πανηγύρισε δίκαια την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών στο βόλεϊ.
Η ομάδα του Θοδωρή Μπεκιάρη μπήκε στο παιχνίδι χωρίς την απαιτούμενη ένταση και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να επιβάλει τον ρυθμό της ή να βγάλει αντίδραση απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειχνε πιο έτοιμος, πιο αποφασισμένος και κυρίως πιο «διψασμένος» για τον τίτλο.
Τα σετ (25-14, 25-21, 25-19) αποτυπώνουν την εικόνα της αναμέτρησης, με τον Κελεό να ελέγχει το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.
Ο Εθνικός δεν είχε το πάθος που απαιτεί ένα τέτοιο ματς, δεν «γυάλιζε το μάτι» των παικτριών του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κοιτάξει στα ίσα τον αντίπαλο.
Για τον Εθνικό, η σεζόν ολοκληρώνεται με πικρό τρόπο, σε ένα παιχνίδι όπου χρειαζόταν υπέρβαση, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ.
Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί η προσπάθεια που έγινε και εφέτος στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ.
Για μία ακόμη χρονιά, η ομάδα έφτασε μέχρι τους τελικούς, έφτασε στη πηγή, όμως δεν κατάφερε να πιει νερό. Και αυτό, όσο κι αν πονάει, δείχνει και κάτι άλλο: ότι ο Εθνικός είναι σταθερά εκεί, κοντά στην κορυφή, έστω κι αν του λείπει το τελευταίο βήμα.



















































