Δέκα χρόνια προσφοράς συμπληρώνει οσονούπω το «Τζάμπολ Αγάπης». Δέκα χρόνια από το πρώτο… τζάμπολ που έκαναν παιδιά τα οποίο βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Εμπνευστής και ακάματος «εργάτης» του project ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής μπάσκετ, ο Γιάννης Τσουμπρής. Αυτά τα δέκα χρόνια το κοινωνικό αποτύπωμα του «Τζάμπολ Αγάπης» είναι τεράστιο. Ξεκινώντας, εδώ από τον Πειραιά, εξαπλώθηκε σε όλη την Έλλαδα. «Το Τζάμπολ Αγαπης είναι πλέον αναγνωρισμένο κι επίσημα από τη FIBA» μας είπε το μεσημέρι της Τετάρτης στο αθλητικό μας μαγκαζίνο ο Γιάννης Τσουμπρής.
Κάνοντας, μία αναδρομή αυτών την δέκα χρόνων υπήρξαν στιγμές που συγκινήθηκε και βούρκωσε. Οι ευθύνες μεγάλωσαν, όπως αυξήθηκαν και οι νέες αιτήσεις εκατοντάδων γονέων για την τρέχουσα περίοδο.
«Χρειαζόμαστε νέους πόρους για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να φιλοξενήσουμε στο πρόγραμμα περισσότερα παιδιά» μας λέει ο Γιάννης Τσουμπρής, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη για τη στήριξη, αλλά και για την υλοποίηση -τη Δευτέρα- της 1ης Αθλητικής Διοργάνωσης Παιδιών Ειδικής Αγωγής Πειραιά.
Ας μην γράφουμε πολλά. Ακούστε με προσοχή την κουβέντα μας με τον Γιάννη Τσουμπρή στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα της καθημερινής (14:30 – 16:00) αθλητικής μας εκπομπής:



























































