Παιδικά χαμόγελα μοίρασαν, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πειραιά όπου σε συνεργασία με το Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» πραγματοποίησαν μια όμορφη εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά, με αφορμή τον ερχομό των φετινών Χριστουγέννων.
Οι μικροί πρωταγωνιστές παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα θεατρικά έργα, χορογραφίες hip-hop, ρυθμικής τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και τα καθιερωμένα κάλαντα, ενώ στο τέλος, ο Άγιος Βασίλης, μοίρασε πολλά δωράκια, δημιουργώντας όμορφες στιγμές, ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων μας.
Το παρών έδωσε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Κανάλι Ένα 90,4 τόνισε την αναγκαιότητα και την υποχρέωση της Πολιτείας να στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που μας χρειάζονται.
Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Ασπασία Αλιγιζάκη χρησιμοποίησε μια φράση του διάσημου δημιουργού κινουμένων σχεδίων Γουόλτ Ντίσνεϋ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει την πίστη που έχει ο Δήμος Πειραιά στα παιδιά αυτά, ευχαριστώντας παράλληλα τον Ολυμπιακό για την στήριξη σε όλες τις πρωτοβουλίες των Κέντρων.
Την ομάδα Θρύλο της πόλης μας, εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Νάκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι «αποτελεί δέσμευση και υποχρέωση του Ολυμπιακού να στέκεται δίπλα στα παιδιά ωθώντας τα στον Αθλητισμό».
Παρόντες στην όμορφη εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές της Α΄ Πειραιά Γιάννης Μελάς και Νόνη Δούνια, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του Καναλιού Ένα 90,4.