Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ασθενή που είχε σπεύσει στα επείγοντα, έπεσε ορθοπεδικός γιατρός του νοσοκομείου Αιγίου. Από τις μπουνιές που δέχθηκε στο πρόσωπο ο γιατρός αιμόφυρτος έπεσε κάτω και πίσω χτυπώντας στο κεφάλι.
«Μου περιέγραψαν οι συνάδελφοι του νοσοκομείου Αιγίου πριν λίγο ένα φρικτό περιστατικό ξυλοδαρμού γιατρού από παραβατικό άτομο.
Ένα άτομο που μπαινοβγαίνει στη φυλακή πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου στο ορθοπεδικό ιατρείο, κάτι του ξίνισε χωρίς καμία αιτία άρχισε να ρίχνει μπουνιές στο γιατρό. Από τις μπουνιές στο πρόσωπο μέσα στα αίματα έπεσε κάτω και πίσω και κτύπησε στο κεφάλι ευτυχώς σε μη ζωτικά σημεία από ό,τι φαίνεται.
Αυτό το παραβατικό άτομο που είναι μποξέρ και τον ξέρει η αστυνομία με το μικρό του όνομα, μπαινοβγαίνει φυλακή γιατί είναι έξω; Φυσικά το νοσοκομείο θα κάνει μήνυση, υπηρετούν σεκιουριτάδες, τι να κάνουν όμως με αυτόν που μπορεί να σκοτώσει για ψύλλου πήδημα;».
Καταδικάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου
Καταδίκη από τον Ιατρικό Σύλλογο Αιγίου για την άγρια επίθεση σε γιατρό στο νοσοκομείο
Δυστυχώς, τα περιστατικά βίας κατά υγειονομικού προσωπικού έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, με θύματα τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, αλλά εν τέλει και το ίδιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η βία στα νοσοκομεία αποσπά το υγειονομικό προσωπικό από την άσκηση των καθηκόντων του και καλλιεργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας τόσο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και στους ασθενείς που προσέρχονται στο ΕΣΥ για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας τους.




















































