Απασφάλισε ο Γιάννης Λοβέρδος : Και “τενεκέδες” στην ΚΟ της ΝΔ

Related posts

Από το Κανάλι της Βουλής, …απασφάλισε ο Γιάννης Λοβέρδος κατά συναδέλφων του βουλευτών αλλά και κατά υπουργών και κυρίως κατά  εξωκοινοβουλευτικών, μιλώντας μάλιστα για «τενεκέδες», εντός της ΚΟ της ΝΔ.

«Δυστυχώς το 41% σε πάρα πολλούς στην ΝΔ δημιούργησε αλαζονεία. Αυτοί οι άνθρωποι καβάλησαν το καλάμι και εύκολα ή δύσκολα θα ξεκαβαλικέψουν», είπε ο «γαλάζιος» βουλευτής ο οποίος, προχωρώντας με ένα βήμα παραπέρα, με οργισμένο ύφος είπε πως «υπάρχουν και τενεκέδες στην ΝΔ ανάμεσα στους 158 βουλευτές».

Αναφερόμενος στις «μετεγγραφές» από το ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε μεν ότι υπάρχουν στελέχη που είναι άξια «και καλώς έχουν έρθει», έβαλε όμως ευθέως κατά «θυληκού πράσινου» στελέχους, το οποίο «μετακόμισε» στη ΝΔ. «Έβγαινε στα πάνελ μέχρι πέρυσι και διαφωνούσαμε πολιτικά και την είδα την επομένη των εκλογών σε Γενική Γραμματέα σε υπουργείο. Δεν μπορεί να έχω τσακωθεί εγώ πριν ένα μήνα στον αέρα μαζί της και μετά να είναι γραμματέας του Μητσοτάκη», σχολίασε ο κ. Λοβέρδος.

Αναφερόμενος στην συζήτηση των ημερών για ανάγκη «στροφής της ΝΔ προς τα δεξιά», ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι είναι «ψευδεπίγραφο» το δίλημμα Δεξιά ή Κέντρο καθώς, όπως εκτιμά ο ίδιος, «ο λαός το μόνο που μας είπε είναι λύστε τα προβλήματα».

Next Post

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 365

Μ.Ε.Θ.Ε.