Αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα εμφανίζεται σε συνέντευξή του στην Le Figaro ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.
Ο νέος κορονοϊός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί για πολλά ακόμη χρόνια, αλλά το τρέχον κύμα πρέπει να είναι το τελευταίο που χρειάζεται να οδηγήσει σε περιορισμούς, δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά μιλώντας στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό BFM TV.
Το εμβόλιο κατά της COVID-19 είναι «ασφαλές και αποτελεσματικό» για τα παιδιά, σημείωσε επίσης ο Μπουρλά.
Η Pfizer καταρτίζει σχέδιο επνδύσεων ύψους 520 εκατομμυρίων ευρώ στη Γαλλία για περίοδο πέντε ετών, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της COVID-19, πρόσθεσε εξάλλου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Η Pfizer συμπράττει με την γαλλική εταιρεία Novasep για την ανάπτυξη θεραπείας με χάπια κατά της COVID-19, επισήμανε ο ίδιος
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ