Νεκρός εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη, ο 20χρονος κολυμβητής Benjamin στη Σάμη. Τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουλίου του 2024. Το σκάφος του, ήταν αγκυροβολημένο στον Όρμο της Σάμης.
Η μητέρα του νωρίτερα έκανε έκκληση για βοήθεια προς κάθε κατέυθυνση , με την ελπίδα να βρεθεί ζωντανό το παιδί της.
«Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin» έγραψε η μητέρα του 20χρονου στα social media όσο ήταν αγνούμενος
Ο 20χρονος φέρεται να έκανε διακοπές στην περιοχή με σκάφος. Οι δικοί του άνθρωποι φοβούνται πως παρασύρθηκε από ρεύματα ενώ κολυμπούσε.