Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

0 σχόλια ΑΤΖΕΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Χωρίς κατηγορία

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας, σήμερα Σάββατο,  ο δήμος Πειραιά διοργανώνει ξενάγηση στην περιοχή της Τρούμπας, με σημείο εκκίνησης τον Άγιο Σπυρίδωνα, στις 7.30 το απόγευμα.

Μισή ώρα αργότερα, θα παρουσιαστεί απόσπασμα από την παράσταση Κόκκινα Φανάρια του Κωνσταντίνου Ρήγου, στο μεγάλο street party που διοργανώνεται στα στενά της Τρούμπας.

Το Κανάλι 1 συμμετέχει στις εκδηλώσεις, στηρίζοντας τη συναυλία που θα δώσει στις 9 το βράδυ ο Μανώλης Κονταρός και το συγκρότημά του, στην παραλία της Φρεαττύδας.

Αναλυτικά για σήμερα Σάββατο…

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου από τις στο 9πμ έως τις 6μμ πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στο Μουσείο του Ινστιτούτου Εμπορικής Ναυτιλίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

ΕΚΘΕΣΗ “ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΤΡΙΗΡΩΝ” ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας παρουσιάζει την ειδική περιοδική έκθεση “Πειραιάς: Το λιμάνι των τριήρων” από 28 Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου ενώ μέχρι την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 η έκθεση θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο. Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 στις 19:30.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Από την Πέμπτη 28 έως και την Κυριακή 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής με θέμα τη θάλασσα από τους μαθητές του Ναυτικού Λυκείου Πειραιά στο καφέ Άδωνις, από τις 9:00-23:00

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΡΕΤΩΝ

30 και 31 Μαΐου, από τις 9:00 έως και τις 21:00 το κτίριο του Ομίλου Ερετών είναι ανοικτό για επίσκεψη και ξενάγηση, κατά την οποία οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν τους νεόσοικους, κατασκευασμένους σύμφωνα με τα πρότυπα της αρχαιότητας.

“GEAR MEMORIES” ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΜΑ

Στη Gallery Art Πρίσμα ο ζωγράφος Γιάννης Τσούμας πραγματοποιεί την ατομική του έκθεση” Gear Memories”, από 8 έως 31 Μαΐου 2015.

ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΚΡΟΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΡΟΜΠΟΥΛΑ

Η έκθεση μικροναυπηγικής του Σπύρου Στρομπούλα πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 31 Μαΐου στη Δημοτική Πινακοθήκη, από τις 10:00-19:00. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 στo αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΚΑΑ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας και σε συνδυασμό με την πανευρωπαϊκή καμπάνια Love Your Local, η Ιχθυόσκαλα Πειραιά ανοίγει τις πύλες της στο κοινό φιλοξενώντας πλήθος δράσεων.

ΣΠΑΝΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ “ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΘΑΛΑΣΣΑ- ΝΑΥΤΙΛΙΑ”, ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με μια έκθεση – αφιέρωμα στον Πειραιά, με σπάνιο φιλοτελικό υλικό αλλά και ιστορικά ντοκουμέντα που συνδιοργάνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Φιλοτελική Εταιρία Πειραιά, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας – Πειραιάς 2015», από την Πέμπτη 28 Μαίου ως και την Κυριακή στις 31 Μαίου 2015, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΕΑΣ

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου πραγματοποιείται μεταξύ 10πμ και 6μμ. με ελεύθερη είσοδο ξενάγηση στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου πραγματοποιούνται από τις 10:00 έως τις 14:00 ξεναγήσεις στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος λειτουργεί το Σάββατο 30 Μαΐου & την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 με διευρυμένο ωράριο και παρουσιάζει συνολικά 4 εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά με θεματικές που διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΚΕΘΕ

Στην εξερεύνηση του μυστικού κόσμου του θαλάσσιου και υποθαλάσσιου περιβάλλοντος θα μυήσει το κοινό, η ξενάγηση που διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, στο ωκεανογραφικό σκάφος ΑΙΓΑΙΟ, το Σάββατο 30 Μαΐου και την Κυριακή 31 Μαΐου, στον Μώλο Κράκαρη της Ακτής Βασιλειάδη.

“ΚΑΝΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!” ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ EEMC//MQI

Διήμερο Συνέδριο “Κάντε Καριέρα στη Θάλασσα!”: Παρουσίαση Επαγγελμάτων Συνδεδεμένων με την Θάλασσα, Ναυτιλία & Τουρισμό, από την Ένωση EEMC//MQI, το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαΐου, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, από τις 10.00-18.00.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΔΙΟΓΕΝΗΣ»

Το αθλητικό τμήμα του συλλόγου «ΔΙΟΓΕΝΗΣ» συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας» με αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνες μπάσκετ που θα πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της πλαζ Φρεαττύδας.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής συμβάλλοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας διαθέτει για επίσκεψη και ξενάγηση στο ευρύ κοινό Περιπολικά σκάφη στη Μαρίνα Ζέας, από τις 28 έως τις 31 Μαΐου.

ΕΚΘΕΣΗ “ΘΑΛΑΣΣΑ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Τέχνης Καστέλλας η έκθεση “Θάλασσα – Αρχέγονη Μήτρα” από τις 12.00 έως τις 20.0

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Το Σάββατο 30 Μαΐου στις 11:00, θα πραγματοποιηθούν στο Πασαλιμάνι, στον παραλιακό χώρο της Πλατείας Αλεξάνδρας, «Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας» και οι κολυμβητές θα αγωνιστούν στο 1ο Ολυμπιακό αγώνισμα, στα 500 μ. ελεύθερο.

ΜΥΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑΘ

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά με σειρά δράσεων, το Σάββατο 30 Μαΐου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Σάββατο στις 30 Μαΐου πραγματοποιείται η παρουσίαση του συνεταιρισμού “ΜΑ..ΖΕΙ” με τίτλο «Δικαιώματα των ΑμεΑ στην αγορά εργασίας» στον Πειραϊκό Σύνδεσμο απός τις 11.00 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ 90ΧΡΟΝΗ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός, σύμβολο και ψυχή της πόλης του Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας –Πειραιά 2015», διοργάνωνει και προσκαλεί το κοινό να δηλώσει συμμετοχή σε ένα ταξίδι στην ένδοξη ιστορία του, μέσα από δύο αποκλειστικές ωριαίες ξεναγήσεις στο «Μουσείο του Ολυμπιακού», στις 11:00 και στη 13:00, το Σάββατο 30 Μαίου 2015.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Το Σάββατο 30 Μαΐου θα παρουσιαστεί στο Πλοίο Μουσείο Liberty το Νέο Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων στις 12μμ.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ

Το Σάββατο 30 Μαΐου από τις 12.00 έως τις 20.00, η Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, που στεγάζεται στο κτίριο επί της οδού ΙΙ Μεραρχίας 36 στο λιμένα Ζέας, θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Το Σάββατο 30 Μαΐου η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά δίνει συναυλία στην πλατεία του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδας στις 12.οο το μεσημέρι στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας.

ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ “Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΙΚ” ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί αφήγηση οικολογικού εικαστικού παραμυθιού για παιδιά, με θέμα τη θάλασσα και τα δελφίνια, συνοδευόμενη από βιωματικό παιχνίδι στο Κέντρο Τέχνης Καστέλας.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERMARE

Το Σάββατο 30 & την Κυριακή 31 Μαίου το καταδυτικό συνεργείο Intermare Divers θα ξεναγήσει το κοινό στον κόσμο του βυθού από τις 16:00μμ έως τις 21:00μμ.

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΩΝ &ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» & ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ

Το Σάββατο 30 Μαΐου, τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της Αδελφότητας Κεφαλληνίων & Ιθακησίων, της Ένωσης Γυναικών Κρήτης, της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» και της Ένωσης Απανταχού Μανιατών, συμμετέχουν με τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες, στη μεγάλη γιορτή «Ημέρες Θάλασσας 2015», από τις 16:30 έως τις 18:00, στο Θέατρο του ΟΛΠ.

BLUE GROWTH: 29-30-31 ΜΑΙΟΥ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΒΕΠ

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015 διοργανώνεται το Startup Weekend Βlue Growth Piraeus, μέρος του θεσμού του Startup Weekend. Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου στις 18:00 στο ΕΒΕΠ.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “Ο ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΑΡΙΩΝ”

Έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Θεολογίτη με τίτλο “Ο περίπλους των Ελληνικών Σκαριών” στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ από τη Τετάρτη 20 Μαΐου, 19:30 έως την Κυριακή 31 Μαΐου.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2015

Η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος συμμετέχει στις «Ημέρες Θάλασσας» με δυο δράσεις: την προσομοίωση καθαρισμού θαλάσσιων υδάτων, το Σάββατο 30 Μαΐου στην προβλήτα Μ της Μαρίνας Ζέας και τη δημιουργία τοιχογραφίας στο κτίριο του 22ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΑΝΙΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ «Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΦΩΝΟΥ»

Ο Δήμος Πειραιά, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς και το Αρχείο Κουνάδη διοργανώνουν έκθεση για το ρεμπέτικο τραγούδι και τους ανθρώπους που το ενσάρκωσαν στον Πειραιά την εποχή του γραμμοφώνου από την Τρίτη 19 Μαΐου έως την Κυριακή 31 Μαΐου στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΟΦΗΜΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΗΣ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας, διοργανώνεται ξενάγηση στην Τρούμπα από την κα. Μπαφούνη, το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 19.30.

“ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΥΔΩΡ”: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Δ. ΕΛΕΦΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ GALLERY ΦΛΩΡΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

“Μορφές και Ύδωρ”: Έκθεση Φωτογραφίας Δ. Ελεφάντη, από τις 25 έως τις 30 Μαΐου, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, από τις 10:00- 14:00 και από τις 17:00-20:30.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά “Η Ομόνοια” θα παρουσιάσει στη Φρεαττύδα το Σάββατο 30 Μαΐου στις 20.00 μμ όλες τις καλλιτεχνικές της ομάδες, οι οποίες θα τραγουδήσουν έντεχνα και ριζίτικα τραγούδια και θα χορέψουν κρητικούς χορούς

TROUBAR LIVE PERFOMANCES & DJ SETS ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

To Τroubar συμμετέχει στην Ευρωπαΐκή Ημέρα Θάλασσας οργανώνωντας το Trouba(r) Street Party, το Σάββατο 30 Μαΐου, με live performances και δυνατά dj sets.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μια παράσταση σε κείμενα και σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου, εντάσσεται στο πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας Πειραιά, το Σάββατο 30 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στις 20.30.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα πραγματοποιήσει συναυλία μπροστά στο Βασσάνειο Διοικητήριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, το Σάββατο 30 Μαΐου στις 20.30μ.μ.

«ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΗΓΟΥ ΣΕ ΜΙΑ 30ΛΕΠΤΗ PERFORMANCE ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ

Το Σάββατο 30 Μαΐου ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα παρουσιάσει με αφορμή τις «Ημέρες Θάλασσας 2015» μια street performance εμπνευσμένη από τα «Κόκκινα Φανάρια», στο Ξενοδοχείο Λουξ, στην Τρούμπα.

CINE ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ: Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦO

Στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας» παρουσιάζεται ειδική εορταστική προβολή ταινιών των οποίων η δράση εξελίσσεται στον Πειραιά και πραγματοποιείται στον Κινηματογράφο Βοτσαλάκια, στις 28, 29 και 31 Μαΐου.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΝΤΑΡΟ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις “Ημέρες Θάλασσας” διοργανώνεται συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό, το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21:00 στην παραλία Φρεαττύδας.

ΤΟ “SAILOR” ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ LOLA’S BAR

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Θάλασσας», ένα μεγάλο πάρτυ γίνεται στην Τρούμπα και το Lola’s bar βάζει τη δική του υπογραφή, το Σάββατο 30 Μαΐου στις 22:00.

ΤΡΟΥΜΠΑ ALL WAY STREET PARTY

Μεγάλο street party στην Τρούμπα το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 23:00, με τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής “Οasis”, “Λευκές Νύχτες”, “Flying Pig”, “Nostos”, “Da presso”, “Τrοubar”, “Lola’s”, “Νο name”.

Ο “ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ” ΣΕ ΜΙΑ STREET ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ

Ο δημιουργός του κόμικ «Γυρνώ σαν Νυχτερίδα» Πέτρος Χριστούλιας, θα συμβάλλει στη νυχτερινή γιορτινή ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο long street party, στην Τρούμπα, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, «κατεβάζοντας» στα σοκάκια της, τον ήρωά του, Kαπετάν Νυχτερίδα, στις 23:00.

Σχετικά Αρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *