Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρελθόν ο Τσιώλης από την Ξάνθη

0 σχόλια ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

του Βαγγέλη Χατζηκωνσταντή…
Μετά τους Χουάν Φεράντο (Εργοτoλης) και Βίλιαν Φλουτ (Νικη Βολου) την σκυτάλη πήρε σήμερα (14/9) ο Σακης Τσιωλης.
Ο Έλληνας τεχνικός είναι ο τρίτος προπονητής που απομακρύνεται από πολύ νωρίς (μόλις την τρίτη αγωνιστική) από τον πάγκο ομάδας.
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την Skoda Ξάνθης μετά και την χθεσινή ισοπαλία στα Γιάννινα κόντρα στον Πας.
Η ακριτική ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, μετρώντας δύο βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, με τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο να αποφασίζει να αλλάξει τεχνική ηγεσία.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και ο κ. Σάκης Τσιώλης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Ευχόμαστε στον κ. Τσιώλη ό,τι καλύτερο για την οικογένειά του κι ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα».

Σχετικά Αρθρα